Головна » 2014 » Жовтень » 14 » « Іменини професії»
10:37
« Іменини професії»

                         « Іменини професії у бібліотеці»

     1 жовтня у Теофіпольській центральній районній бібліотеці відбулося відкриття профорієнтаційного проекту « Іменини професії», на якому старшокласники дівчата ближче познайомилися з професією вихователь дитячого садка.

         «Допомогти обрати життєвий шлях , зорієнтувати майбутніх випускників загальноосвітніх шкіл у виборі професії, розібратися у власних інтересах та нахилах - ось основна мета профорієнтаційного проекту « Іменини професії» Районному центру зайнятості випало завдання презентувати професію вихователь дитячого садка -   зазначила головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг центру зайнятості Наталія Романюк. 

        Бібліограф Тетяна Григорчук розповіла про виникнення та розвиток освіти  в суспільства,  а також про учбовий заклад, в якому вона не так давно навчалася - Камянець- Подільський національний університет ім.Огієнка .

         Учні мали можливість поспілкуватися з методистом дитячого садка «Бджілонька» Оленою Іванівною Рудюк, котра присвятила навчанню та вихованню дошкільнят не один десяток років.

       Наталія Романюк провела презентацію слайдів «  Про професію вихователь дитячого садка». Для присутніх бібліотекарі оформили книжкову виставку «Твій майбутній вибір».  А на закінчення заходу відбулося комплексне тестування для визначення нахилів , здібностей,професійного спрямування учнів.

        Хочеться сподіватися, що наш захід став допомогою дівчатам в одному з найважливіших кроків у їхньому житті – у виборі професії.

 

 

Переглядів: 459 | Додав: DOS | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: