Головна » 2014 » Травень » 12 » Ювілей Теофіпольської бібліотеки
10:06
Ювілей Теофіпольської бібліотеки
 
«Вони дарують людям мудрість книг»
(До 90 – річчя з часу заснування Теофіпольської центральної районної бібліотеки та Всеукраїнського Дня  бібліотек)
 
     В 2013 році   районній бібліо¬теці виповнюється 90 літ. Свято, що проводилося 30 вересня в центральній бібліотеці було подвійним,ад¬же співпало воно з 15 річницею Всеукраїнського дня бібліотек. Отож, з нагоди ювілею, сюди завіта¬ло чимало гостей із доб¬рими та щирими побажан¬нями, подарунками. На святі були присутні представники районної вла¬ди, ветерани праці,працівники сільських бібліотек, друзі, читачі. Адже сьогодні рай¬онна бібліотека є сучасним інформаційним центром, центром інформаційно-ме¬тодичної роботи, осеред¬ком 'культури та дозвілля.
    Найперше, щирі слова про іменинницю мовили ведучі свята Галина Стадник та Олександр Вівсянко. Присутні мали змогу переглянути слайдову презентацію «Бібліотека – скарбниця мудрості та знань», яка повернула усіх присутніх  в історію минулого та сьогодення центральної районної бібліотеки.
     З найкращими побажан¬нями до всіх звернувся голова районної державної адміністрації Юрій Кучерук, який вручив Грамоти від районної державної адмін¬істрації та районної ради кращим працівникам бібліотечної системи: Конвалюк Н.В заст. директора з питань обслуговування дітей,   Пархомець С.І.пров. бібліотекарю відділу обслуговування,Бобик Н.І.завідуюча Поляхівською сільською бібліотекою.  Прийняли бібліотечні працівники і привітання від головного спеціаліста рай¬відділу культури Мар'яни Поберезької-Садов'юк, ди¬ректора районного будин¬ку культури Таїсії Науменко, директора дитячої му¬зичної школи Людмили Чернікової, директора ху¬дожньої школи Олени Левицької, голови районної ветеранської організації Віктора Лебединського, ак-тивного читача бібліотеки, голови районної спілки чорнобильців Віри Пухніченко,яка подарувала ви¬нуватцям торжества свій вірш та інші користувачі. Найкращі слова вдячності висловила своїм колегам і директор районної бібліо¬течної системи Світлана' Рудик,подякувала всім, хто співпрацює із бібліотекою, допомагає в організації різноманітних масових за¬ходів та  нагородила найкращих бібліотекарів району за їх професіоналізм, талановитість,старанність, безмежну відданість своїй роботі. У номінацІЇ «Кращий бібліотекар року» перемогла Людмила Шклярук, завідуюча Новоставецькою сільською бібліотекою,в номінації «За багатство обдарувань» отримала перемогу завідуюча Святецькою сільською бібліотекою Віра Букевич, в номінації «За дитячі усмішки» перемогла Лариса Волинець бібліотекар районної дитячої бібліотеки, в номінації «За впровадження інновацій» перемогла Наталія Халюта, завідуюча Базалійською міською бібліотекою, в номінації «Думаємо. Шукаємо. Втілюємо.» перемогла бібліотекар відділу обслуговування Тетяна Маринюк, в номінації «За світлий розум» перемогла Наталія Синюк, провідний методист центральної районної бібліотеки, в номінації «Особливий клімат бібліотеки» перемогла бібліотекар Турівської сільської бібліотеки Оксана Дондиль, в номінації «За активного читача» перемогла бібліотекар читального залу центральної районної бібліотеки Ольга Бут, в номінації «За невгасимий ентузіазм» отримала перемогу Лариса Середа,методист ЦРБ, в номінації «За витримку та відданість» перемогла Віра Тимощук,провідний бібліотекар відділу комплектування, у номінації «Вибір на все життя» перемогла Людмила Цимбалюк, бібліотекар Волице-Полівської сільської бібліотеки. 
    Вшанували на святі і ве¬теранів праці, які віддали бібліотечній справі не один десяток літ. Серед тих, хто прийшов на свято - ко¬лишній директор ЦБС Да¬вид Воляник, працівники Клавдія Дідур, Надія Архипович, Надія Горбатюк, Га¬лина Савчук.  Своєю чарівністю і майстер¬ністю виконання полонили всіх дует у складі Галини Стадник та Олександра Вівсянко, хореографічний колектив дитячої музичної школи{ керівник Зоряна Ковтонюк), солісти Микола Хом'як,Іван Цибуля, дуети у складі Вар¬вари Миронової та Олени Щур, Ольги Яцух та Алли Бабінської, троїсті музики рай¬онного будинку культури.
    Дійсно свято вдалося. Всі присутні свята як бібліотекарі так і друзі бібліотеки залишилися в піднесеному святковому настрої.
 
 
Виступ го¬лови районної державної адміністрації Юрія Кучерука.
 
вручення Грамот від районної державної адмін¬істрації та районної ради кращим працівникам бібліотечної системи. 
 
Найкращі слова вдячності висловила своїм колегам директор районної бібліо¬течної системи Світлана Рудик
 
вітання ди¬ректора районного будин¬ку культури Таїсії Наумен-ко
 
вітання  голови районної ветеранської організації Віктора Лебединського
 
вітання від активного читача Віри Пухні-ченко
 
Музичні вітання від працівників РБК
 
Виступ викладачів ДМШ Алли Бабінської та Ольги Яцух
 
вручення грамот від районного відділу культури
 
Музичний дарунок від хореографічного колективу дитячої музичної школи (керівник Зоряна Ковтонюк)
 

 

Переглядів: 470 | Додав: DOS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: