Головна » 2015 » Січень » 21 » Рукописна книга
17:06
Рукописна книга

       

 На відзначення 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70 - річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні, Року ветеранів  Великої Вітчизняної війни  обласною бібліотекою для дітей імені Т.Г. Шевченка в 2014 році був організований проект «Війні немає забуття», в рамках якого була створена рукописна книга пам`яті, авторами якої стали читачі бібліотек Хмельниччини, що обслуговують дітей, в тому числі і Теофіпольської бібліотеки для дітей.

         Протягом січня – травня 2015 року проводитиметься обласний тур рукописної книги пам`яті в дитячих бібліотеках області.

      21.01.2015 року в Теофіпольській районній бібліотеці для дітей відбулася презентація рукописної книги пам`яті «Війні немає забуття» присвяченої  70 - річчю визволення України від фашистських загарбників та 70 - річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні учасниками якої стали читачі - учні 8–а класу Теофіпольської ЗОШ №1 класний керівник Світлана Порфирівна Томчук. На захід було запрошено голову Теофіпольської районної організації ветеранів війни і праці Лебединського Віктора Омельяновича,

який будучи 20-річним юнаком розпочав свій бойовий шлях на фронтах війни за визволення України і пройшов його до Перемоги.

         Естафету у Теофіполя 22.01.2015 приймає  Волочиськ.

 

Переглядів: 481 | Додав: DOS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0