Головна » 2015 » Березень » 12 » Книжкова виставка «Шануймо живих, пам’ятаймо загиблих» до 71-річниці визволення Теофіпольщини від німецько-фашистських загарбників.
15:37
Книжкова виставка «Шануймо живих, пам’ятаймо загиблих» до 71-річниці визволення Теофіпольщини від німецько-фашистських загарбників.

 

 

      5 березня в актовому залі музичної школи відбулися урочистості з нагоди 71-річниці визволення Теофіпольщини від німецько-фашистських загарбників. Бібліотекарями відділу обслуговування організовано книжкову виставку літератури «Шануймо живих, пам’ятаймо загиблих». На виставці представлено книги про причини, події і наслідки однієї з найбільших найтрагічніших подій в історії українського народу ХХ століття- Другої світової війни. Також представлені матеріали про наш край під час німецької окупації – а це 2 роки, вісім місяців та три дні, про трагедію села Караїна, яке повторило долю білоруської Хатині, про героїзм і мужність воїнів Теофіпольщини, про Теофіпольську районну ветеранську організацію та ін..

    Героїзм, мужність та сила духу визволителів нашого краю завжди залишатиметься в пам’яті людській.

Переглядів: 424 | Додав: DOS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0