Головна » 2015 » Квітень » 29 » Зустріч за круглим столом на тему: "Зміни у пенсійному законодавстві та нове у призначенні субсидій»
09:44
Зустріч за круглим столом на тему: "Зміни у пенсійному законодавстві та нове у призначенні субсидій»

На сьогодні в державі відбувається активне втілення нових правових реформ різних галузей. Дані події потребують більш детального ознайомлення зі змінами до нормативно-правових актів. Як зазначила Тетяна Маринюк   (бібліотекар відділу обслуговування): «Зважаючи  на такі події, Теофіпольська центральна районна бібліотека проводить черговий круглий стіл на тему: «Зміни у пенсійному законодавстві та нове у призначенні субсидій», щоб допомогти нашим користувачам і працівникам культури дізнатися та зрозуміти про ці нововведення і використати для себе. Ми звернулися до працівників Пенсійного фонду і управління праці та соціального захисту населення».

         Консультацію з питань пенсійного забезпечення  та нових змін у пенсійному законодавстві у зв’язку з прийняттям Законів надала Любов Шеремета  - начальник управління Пенсійного фонду України.  Детально ознайомила зі змінами , які набули чинності з 1 січня  та  1 квітня 2015 року, а саме: про новий порядок виплати пенсій, поетапне підвищення пенсійного віку, єдиний принцип нарахування пенсій та ін.,  відповіла  на численні запитання присутніх.

 

 

 

Заступник начальника управління соціального захисту населення Майя Шутяк та начальник відділу обробки документів Тетяна Король  розповіли про основні зміни у наданні субсидій та про порядок нарахування і виплати коштів згідно  Постанови Кабінету Міністрів України №106 від 28 лютого 2015 року  «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій». Під час спілкування виникало багато запитань, а саме: про спрощену систему оформлення субсидій, скасування обмежень щодо майнового стану осіб, чи враховуються в доходи стипендія студентів, чи потрібна довідка на пай та багато ін..

За більш детальною інформацією виступаючі порадили звернутися безпосередньо в управління пенсійного фонду та соціального захисту населення та  скористатися їхніми офіційними сайтами.

Переглядів: 384 | Додав: DOS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: