Головна » 2014 » Серпень » 7 » Бібліотека відкрита для всіх
15:41
Бібліотека відкрита для всіх

     У суспільстві, де зростає значення  цифрових технологій, доступ до інформації та знань – це необхідність для розвитку громади. Робота бібліотек  підтверджує свою значущість у сучасному суспільстві, адже вони відкривають двері до нових послуг, створюють комфортне середовище всім, хто шукає інформацію, надають доступ до нових технологій.

 

24 липня  в місті Києві відбувся заключний захід – ярмарок бібліотечних послуг «Сучасна бібліотека:  міст ваш», що   організований       програмою «Бібліоміст» за участю директора програми  Матея  Новака. Основною темою його є презентація ресурсів, створених за час роботи програми,  які допоможуть бібліотекам забезпечити сталий розвиток і впроваджувати нові послуги для громад. У програмі ярмарку були представлені майстер-класи з ІТ, тренінги, презентації дистанційних курсів, обговорення, «кімната жахів» бібліотечного піару, фестиваль бібліотечного відео.

 

Заступник директора Теофіпольської  районної  дитячої бібліотеки Надія Конвалюк  взяла участь у цьому ярмарку бібліотечних послуг. Фахівці бібліотек, які долучилися до програми, пройшли навчання у галузі новітніх технологій та сучасних інформаційних послуг.

 

 Усі бібліотеки, які охоплені програмою (в тому числі і бібліотеки Теофіпольської ЦБС),  надають населенню сучасні інформаційні послуги. 

Переглядів: 341 | Додав: DOS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: